Bug #2197

After saving a PI, the selected PI isn't highlighted in the list anymore

Added by Nicolas PERRON almost 3 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:Discussion Start date:2012-01-26
Priority:4 Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:Webapp - Config management
Target version:Ideas (not version specific)
Needs translating:No Pull Request:

History

#1 Updated by Jonathan CLARKE almost 3 years ago

  • Assignee deleted (François ARMAND)

#2 Updated by Jonathan CLARKE almost 3 years ago

  • Target version changed from 2.3.6 to 2.3.7

#3 Updated by Nicolas CHARLES over 2 years ago

  • Status changed from New to In progress
  • Assignee set to Nicolas CHARLES

Indeed, this is a problem

#4 Updated by Nicolas CHARLES over 2 years ago

Interestingly, this problem doesn't occur for the groups

#5 Updated by Nicolas CHARLES over 2 years ago

  • Assignee changed from Nicolas CHARLES to François ARMAND

I've been reassigned to other tasks

#6 Updated by Nicolas PERRON over 2 years ago

  • Target version changed from 2.3.7 to 2.3.8

#7 Updated by Jonathan CLARKE over 2 years ago

  • Priority changed from 2 to 4

Indeed, this behaviour is still present.

However, it's really not priority 2. Maybe Jean or Arthur could look into this? François, I'll leave this to you to follow up on.

#8 Updated by Jonathan CLARKE over 2 years ago

  • Target version changed from 2.3.8 to Ideas (not version specific)

#9 Updated by François ARMAND almost 2 years ago

  • Status changed from In progress to Discussion
  • Assignee deleted (François ARMAND)
  • 2 set to 0

Also available in: Atom PDF